>VEEG ism Dick van Hoff

270 pixels opzet winkel7

Werkplaats: Cambio, Deventer, Buurtbeheerbedrijf voor activering en participatie, Circulus-Berkel

Maakproces
Thierry kreeg een spoedcursus lassen in de werkplaats van ontwerper Dick van Hoff in Arnhem. Samen hebben ze prototypen van de bezem gemaakt. Thierry last nu samen met jongeren van voortgezet praktijkonderwijs Arkelstein de bezemstelen tijdens de techniekles en in de werkplaats van Cambio.

Thierry, maker
‘Mijn ideaal is om zelfstandig lasser te worden en mijn eigen inkomen te verdienen. Het is altijd druk in mijn hoofd en het lassen geeft me focus. Door het maken van de bezem kan ik mijn vakmanschap verbeteren, laten zien en ook weer overdragen.’

Leave a Comment

Zeg je zegje.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.