>STILL ism Haiko Meijer

270 pixels opzet winkel5

Werkplaats: De Verbinding bv, Groningen, social firm, kozijnenfabriek waar dove mensen werken


Maakproces
Naast het uitvoeren van kozijnen en dakkapellen voor de bouw was er de wens om een eigen product te ontwikkelen voor de consumentenmarkt. Architect Haiko Meijer (Onix) ontwierp de STILL, een stiltekast waarmee in bibliotheken, kantoortuinen, zorgcentra, scholen of in je woning een eigen ruimte ontstaat om je terug te trekken.

Hendrie, maker
‘Bij het mee uitzoeken hoe de stiltekast het beste gemaakt kan worden, kwamen mijn kwaliteiten als timmerman goed van pas. Ik ben doof geboren. Mijn tattoo staat voor mijn identiteit: ik ben doof.’

Leave a Comment

Zeg je zegje.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.